Kreivilän kukkia
 
ALKUUN

HEINÄKUU

2018 KURSSIT


.-03.07

ANANDA SEVA06.-08.07

PRANAYAMA

 VESIVEDIC

Valon määrä on lisääntymässä ja ennen kuin huomaammekaan on kesä. Heinäkuu. Vapaat ja suloiset vedet Matkujärvi ja vesivaellus. Sauna. Kreivilän hurmaava luonto. Vanhan kartanon tunnelmallinen miljöö.
Tällä kertaa jooga & meditaatioharjoitukset ovat kartanon pääsalissa, joten voimme ottaa retriitille vähemmän osallistujia kuin ennen. Sään salliessa harjoitukset pidetään ulkona - voit valmistaa mielesi Suomen kesään, johon kuuluvat myös pienen pienet hyönteiset, jotta linnunpoikasilla riittäisi ravintoa. Huomioi siis sopiva vaatetus.
Ohjelmamme on monipuolinen, mutta se toetutetaan rauhassa vailla kiireen tuntua ja yllätyksille jätetään myös tilaa. Nautimme kesän anneista aterioiden ja luontovalmennuksen säestyksellä:
Lisäksi joogaamme, meditoimme, maalaamme ja kirjoitamme. Voit osallistua kaikkeen ohjelmaan tai vain valitsemaasi osioon.
Ohjelman hinta on 95 euroa ja lisäksi tulee Kreivilän täysihoitomaksu Ilmoittaudu pikaisesti; sillä vain muutama paikka on enää jäljellä tässä suositussa retriitissä.

Anne Kyyhkynen
anne.kyyhkynen@gmail.com

Tervetuloa!

 


13.-17.07

ASTROPÄIVÄT : VALAISEVAT PIMENNYKSET

Viikonloppu 13.-15.7

Jatkopäivät 15.(ilta) - 17.7


Katso tarkemmat tiedot allaolevasta linkistä:

ASTROPÄIVÄT : VALAISEVAT PIMENNYKSET20-22.07


Hiljainen mindfulness-retriitti ainutlaatuisessa Kreivilässä

. Tässä retriitissä harjoitamme kehoa ja mieltä. Löydämme jälleen ystävällisen yhteyden elämämme tärkeimpään ihmiseen, itseemme. Retriitin harjoitteet ovat sekä perus- että harvinaisempia mindfulness-harjoituksia. Teemme myös Metsämieli-harjoituksia vehreässä luonnossa.
Teemme helppoja liikemeditaatioita. Monipuolinen harjoittaminen vaikuttaa hermostoomme ja mieleemme rauhoittaen kehoa ja avartaen mieltä. Hiljainen harjoittaminen auttaa sinua olemaan lempeästi läsnä itsellesi. Voit antautua osaavan ja lempeän ohjauksen kannattelemaksi.
Retriitti on avoin kaikille, joilla on jotain tuntumaa mindfulnessiin tai meditointiin. Erityistä fyysistä kuntoa ei tarvita, riittää että kykenet kävelemään ja istumaan.

HILJAISUUS

Tämä on aito Hiljaisuuden retriitti. Talossa saattaa olla muita, jotka juttelevat, mutta hekin kunnioittavat meidän hiljaisuuttamme. Me emme puhu, emme hae katsekontaktia, emme käytä sosiaalista mediaa, televisiota, lukemista. Sen sijaan saamme olla luonnossa, nauttia aterioista yhdessä, käydä saunassa, uimassa. Aivan lopussa osallistujia autetaan takaisin puhumiseen.

PAIKKA Kreiviläntie 219, 31110 Matku, Teosofisen Seuran kurssikeskus Hyvää kasvisruokaa. Myös vegaanisena onnistuu.

OHJAAJAT Mindfulness-ohjaaja® Erja Lahdenperä
Psykiatrian erikoislääkäri, mindfulness-ohjaajakoulutettava Janne Vuononvirta
Kreivilän luonto

HINTA Kaikki yhteensä n. 146-176 € Retriittimaksu 30 € Retriittimaksu Teosofisen Seuran jäsenille 20 € Kreivilän majoitus ja ruokailut 58-68 €/vrk
Lisätietoja Kreivilän hinnoista http://www.kreivila.fi/hinnat

MUKAAN Oma joogamatto tai muu makuualustaksi sopiva sekä viltti. Rennot ja lämpimät vaatteet, myös ulkoiluun.
ILMOITTAUDU Viimeistään 6.7.2018 info@teosofineseura.fi KYSYTTÄVÄÄ? Soita TS:n sihteerille Eila Leprelle p. 040 846 1116 • Mindfulness • Meditointi • Jooga24.-29.07

HILJAISUUDEN RETRIITTI

Arto Rajahuhta
arto.rajahuhta@gmail.com / 0505824870