Kreivilän kukkia
 
ALKUUN

HEINÄKUU

2018 KURSSIT


.-03.07

ANANDA SEVA06.-08.07

 VESIVEDIC

Valon määrä on lisääntymässä ja ennen kuin huomaammekaan on kesä. Heinäkuu. Vapaat ja suloiset vedet Matkujärvi ja vesivaellus. Sauna. Kreivilän hurmaava luonto. Vanhan kartanon tunnelmallinen miljöö.
Tällä kertaa jooga & meditaatioharjoitukset ovat kartanon pääsalissa, joten voimme ottaa retriitille vähemmän osallistujia kuin ennen. Sään salliessa harjoitukset pidetään ulkona - voit valmistaa mielesi Suomen kesään, johon kuuluvat myös pienen pienet hyönteiset, jotta linnunpoikasilla riittäisi ravintoa. Huomioi siis sopiva vaatetus.
Ohjelmamme on monipuolinen, mutta se toetutetaan rauhassa vailla kiireen tuntua ja yllätyksille jätetään myös tilaa. Nautimme kesän anneista aterioiden ja luontovalmennuksen säestyksellä:
Lisäksi joogaamme, meditoimme, maalaamme ja kirjoitamme. Voit osallistua kaikkeen ohjelmaan tai vain valitsemaasi osioon.
Ohjelman hinta on 95 euroa ja lisäksi tulee Kreivilän täysihoitomaksu Ilmoittaudu pikaisesti; sillä vain muutama paikka on enää jäljellä tässä suositussa retriitissä.

Anne Kyyhkynen
anne.kyyhkynen@gmail.com

Tervetuloa!

 


13.-17.07

ASTROPÄIVÄT : VALAISEVAT PIMENNYKSET

Viikonloppu 13.-15.7

Jatkopäivät 15.(ilta) - 17.7


Katso tarkemmat tiedot allaolevasta linkistä:

ASTROPÄIVÄT : VALAISEVAT PIMENNYKSET19-22.07

TS-KESÄKURSSIT24.-29.07

HILJAISUUDEN RETRIITTI

Arto Rajahuhta
arto.rajahuhta@gmail.com / 0505824870